DESPRE NOI

CE FACEM?

Cu o istorie și tradiție de peste 46 de ani în domeniul ceramicii pentru construcții, SANEX este recunoscut în România ca un mare producător de plăci ceramice (faianță și gresie) și decoruri (brâuri și medalioane).

CE SUNTEM?

Numele Sanex este sinonim cu exigența pentru calitate și grija pentru alinierea la cele mai noi tendințe în design. Integrarea din 2004 în portofoliul grupului austriac LASSELSBERGER, unul dintre cei mai mari producători de plăci ceramice din Europa, a adus companiei SANEX într-un timp foarte scurt un aport semnificativ de know-how, precum și investiții în retehnologizare.

CUI NE ADRESAM?

Renumele dobândit pe piața românească este expresia orientării către cunoașterea preferințelor consumatorilor. Prin multitudinea de soluții ambientale propuse, produsele Sanex oferă o permanentă sursă de inspirație pentru cumparatorul dornic să-și creeze un ambient elegant, natural și personalizat.

CE OFERIM?

Preocuparea specialiștilor noștri pentru a răspunde cerințelor estetice tot mai variate se reflectă în gama vastă de culori, texturi și finisaje, care permit crearea de combinații cu diverse efecte stilistice. Sanex introduce în premieră (pentru producătorii români) plăci ceramice pentru pereți la dimensiunile de 25×40 cm și 25×50 cm, iar în ceea ce privește plăcile ceramice pentru pardoseli s-a aliniat rapid cerințelor pietei producând gresia porțelanată de dimensiuni mari, cum ar fi 45x45cm, 60x30cm și 60x20cm. Plăcile ceramice Sanex sunt fabricate folosind cea mai nouă tehnologie digitală, iar noua linie de producție și noul atomizor permit folosirea eficientă a resurselor și diminuează amprenta ecologică a fabricii.

DE CE SANEX?

Oricare ar fi alegerea făcută, produsele Sanex permit libertatea de exprimare a stilului propriu atât ca stil (design și finisaje) cât și cromatic.